Култура

Сортиране: Най-високо оценени


Исторически музей Каварна ул. Черноморска 1Б 1, 9650 Център, Каварна

Исторически музей Каварна

199 Отзиви
ул. Черноморска 1Б 1, 9650 Център, Каварна
Исторически музей - град Каварна
  • Подходящо за деца
  • Тоалетна
  • Ресторант
Френски институт в София пл. „Петко Р. Славейков“ 3, 1000 София център, София

Френски институт в София

113 Отзиви
пл. „Петко Р. Славейков“ 3, 1000 София център, София
  • Вход с достъп за инвалидни колички

Препоръчани отзиви



Юрий Анджекарски
15.10.2023
Френски институт в София
На изхода от залата от източната страна има хлъзгави стълби
Victoria Koleva
07.10.2023
Исторически музей Каварна
Мястото е красиво, но персонала е под всякаква критика... Когато посетих мястото останах разочарована от липсата на каквато и да е подготовка за приемане на туристи.
Александър Димитров
30.09.2023
Исторически музей Каварна
Каварна е едно много приятно и едно от любимите ми градчета. ПЛАЖ, история и настояще. Ако сте на почивка в града, идете и вижте музея.Има интересни неща и находки от региона, които да се разгледат.Уредника е отзивчив и ще отговори, ако имате въпроси.Посетете и хамама, който е в съседство. Изграден е в началото на 80- ти, върху стара търка баня.Експонатите тук не са само антики, но си заслужава да се разгледат.
neznam 24
18.09.2023
Френски институт в София
Чувала съм че има някой добри учители, за жалост аз не попаднах на такъв. Моля подбирайте по-внимателно!
Георги Костов
06.09.2023
Исторически музей Каварна
Историческият музей в Каварна едно прекрасно място но за жалост останало малко в страни от повечето археологически и исторически забележителности в района. Въпреки бедната експозиция има какво да се намери и желае
lelia pepi
05.09.2023
Френски институт в София
Записах се на курс по френски за начинаещи. Освен, че имах особени трудности при записването(не отговаряха на имейли и телефони, а онлайн формата за записване също не ми беше отчетена), самият курс не беше нищо особено. Като започнем от високата цена-295 лв за половин ниво+65лв учебни материали, уроците се провеждаха по скайп- една ужасна платформа за курсове при наличие на толкова много алтернативни платформи,създадени специално за уроци, учителката записваше думите в чат(!) и уроците бяха чисто следване на упражненията в учебника без никакъв алтернативен подход и приспособяване към нуждите на ученика. Предполагаше се, че към курса можеш да ползваш безплатно библиотеката им и да имаш достъп до онлайн упражнения в сайт. Аз отказах да си купя учебните материали за 65лв. и ги купих от друго място на по-достъпна цена, при което ми беше отказан достъп до онлайн упражненията, а безплатният" достъп до библиотеката се оказа възможен само след закупуване на членска карта. На филналния тест получихме само отговор къде са ни грешките
Desislava Stoyanova
03.09.2023
Исторически музей Каварна
Много обстойна беседа
B M
02.09.2023
Френски институт в София
Чудесно образователно място на Франция в България в центъра на столицата ни, на видния ни площад Славейков, наблизо до Столичната ни библиотека и най-театралната ни улица Раковски, недалече и от самия Народен театър, предлагащо курсове по френски, културни франкофонски събития, възможности за спезиализации и друго образование във Франция и част от сътрудничеството на тази видна страна от Г7 държавите с нашата и други нации от франкофонията на света.. :-)
Stoyanova
30.08.2023
Исторически музей Каварна
Уредника Пламен Василев бе начетен и образован млад човек, който си върши работата с любов към историята и висока доза компетентност. Музеят не е голям, но с богата история и впечатляващи находки от нос Калиакра и нос Чиракман. Мястото отвън е спокойно и облагородено, подходящо за разходки и отдих.
Fr. Metodi Korchev
29.08.2023
Исторически музей Каварна
Препоръчвам на всички гости на Каварна да се запознаят с нейната над две хилядолетна история. Директора и уредниците на музея са изключително приветливи хора, обичащи си града.